Käsityöläismuseo II

perjantai 13. marraskuuta 2015

16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 29 

Jatkoa edellisille kuville, muuten vaan. Ihana katsoa kesäisiä kuvia täällä kurassa tarpoessa. Saatanpa kaivaa kuvia enemmänkin arkistojen kätköissä lähiaikoina kunhan joudan. Kärsin nimittäin kaamosmasennuksesta, ja siitä johtuen väsyttää, masentaa, ja on koko ajan nälkä. Voisin nukahtaa milloin tahansa mutta pysyn silti hereillä vaivatta, ja rauhallisena hetkenä sammun kuin kynttilä - yleensä olohuoneen sohvalle. Päivisin täytyisi, sitä varttitunnin päiväunihetkeä lukuunottamatta, yrittää olla hereillä, jotta saa yöllä nukuttua. Siksi olen järjestänyt aina turhanpäiväistä tekemistä. Mutta jos jotain hyvää, niin saan itseni yleensä viimeistään yhdeksältä aamupalapöytään, mikä on jo loistosaavutus näissä olosuhteissa - etenkään kuin ei ole aamuisin kiire minnekään eikä mitään merkittävää tekemistä. 

On se suhteellisen koomista, että aina kun alan jostain asiasta puhumaan tai kirjoittamaan, kertomus kiertyy lopulta uneni ympärille - kuten tämäkin; kyse oli alunperin kesäisistä kuvista, josta päästiin kaamosmasennukseen ja sitä kautta uneen. Siitä puhe mistä puute, kuulemma. Nyt vedän peiton korviin ja vaivun uneen, kauniita unia!

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. :) Nyt vasta tän postauksen myötä tajusin, että mun jokasyksyistä kaamosmasennuusta ei ole lähimaillakaan. Kiitos Turkki, kiitos aurinko! Aika virkistävää, pitäiskö teidän tehdä pyrähdys jonnekin lämpimään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Voi onnekas! Kunpa sitä itsekin joutaisi.

      Poista
  2. Liityn kaamoslaisten joukkoon!! : (( Nyt on pakko kysyä että mitä kameraa ja putkea olet käyttänyt näissä kuvissa? Kävin muutamia vuosia sitten tuolla samaisessa museossa, mutta valo ei oikein riittänyt kuviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tämä on kyllä aivan hanurista :( Mä käytin tähän tätä mun omaa ja ainoaa Olympus PEN E-PM2 ja 14+42 objektiivia. Tämä oli sellainen päivä, että aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja itseasiassa mun täytyi vähän muokata kirkkautta ja kontrastia pienemmäksi, koska liian kirkas auringonpaiste lähestulkoon pilasi kuvat liialla valaistuksella. Enkä kyllä ihan joka huoneessa käynytkään kun kävi polvien päälle, ja jätin muistaakseni pimeimmät huoneet kuvaamatta.

      Poista
    2. Hyvin olet kuitenkin siis onnistunut kuvausolosuhteisiin nähden! : ) Etenkin jäi tuo sauna mieleen, oli niin tunnelmallisen oloinen ja luulin kameran näyttöä katsellessani kuvien olevan teräviä, koneen näytöltä totuus olikin sitten toinen.

      Poista

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS