Tarina jatkuu Wordpressissä

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Jatkan blogini kirjoittamista Wordpressissä. Aloin punnitsemaan käytettävyyttä ja tulin lopulta siihen tulokseen, että Wordpressissä on huomattavasti nykyaikaisemmat ominaisuudet ja loppupeleissä se on helppokäyttöisempi. Sain haluamaani sivuston ilman koodin koodia. Täällä Bloggerissa tämänkin sivuston rakentaminen vaati valitettavasti paljon koodausta ja lukuisia työtunteja, jotta tästä tuli tämän näköinen. Wordpressin kanssa moisen voi unohtaa, koska valmiita, täysin ilmaisia teemoja on Wordpressissä itsessään paljon ja ne ovat erittäin tyylikkäitä.

Lisäksi Bloggerin systeemi seurata blogeja on jokseenkin epäkäytännöllinen, ja siksi olenkin jo vuosia käyttänyt Blogvinia blogien lukemiseen. Koen itse, että blogitekstien ilmaantuminen sähköpostiin on helppo tapa seurata blogia. En myöskään pidä, ole pitänyt tai tule pitämään Google+ - yhteistyöstä.

Lisäksi yleinen toimivuus on Wordpressissä huomattavasti Bloggeria edellä, ei ole paljoa bugeja. Eli näillä mennään nyt. Toivottavasti Bloggerkin hiljalleen kehittyy kilpailijaksi, mutta toistaiseksi nyt sanon tälle alustalle näkemiin.

Vanhat tekstit jäävät toistaiseksi tänne näkyviin, mutta saan ne ehkäpä siirrettyä uuteen blogiin, jonne pääset tästä: Taivas tiikeriraidoilla. Uudistan myös hieman lukulistaani, joten jos sinulla on blogi, joka saattaisi minua kiinnostaa, niin paiskaa kommentilla ja käyn tsekkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS