Aika aloittaa alusta

tiistai 10. helmikuuta 2015


Joskus kaikki vanha alkaa ahdistaa liikaa. Sitä vain tarvitsee toisinaan puhtaan pöydän eteeensä tahrittavaksi niin kipeästi, että on valmis polttamaan muutaman sillan takanaan. Mutta sen jälkeen sillat eivät enää vaivaa, ja valaisevat kaiken lisäksi tietäsi eteenpäin. Ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin.

Olen parikymppinen luonnonlapsi monikulttuurisessa parisuhteessa Irakin kurdin kanssa. Kroonisesti sairas kipukasa ja lääkäreiden pahin painajainen puhtaine koetuloksineen. Hullu kissanainen aloituspakkauksineen. Suufimuslimi joka päivä lähempänä Jumalaa. Siinä kaikki lyhyesti, lisää selviää ajan kanssa.

Blogin nimi kuvaa rakkauttani kissoihin, valokuvaamiseen, luontoon ja runolliseen tekstiin. Idean nimeen sain biisistä nimeltä "tiger striped sky". Itse olen kerrankin tyytyväinen nimeen, ja toivottavasti kerrankin sisältöön hieman kauemmin kuin viikon.

Tänään heräsin olkapää sijoiltaan ja päivä oli kaikin puolin huono muutenkin, mutta jostain syystä pienten nokosten jälkeen onkin hyvä fiilis. Mulla on hyvä olla, vaikkei fyysisesti niin ainakin henkisesti. Jotenkin, oli se sitten hyvä taikka huono asia tällaisessa tilanteessa, jaksan uskoa aina siihen että elämä voittaa. Palataan asiaan.

P2080517

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS